Főoldal        Tantra        Masszázsok      Tantra Programok    Oktatás    GYIK        Galéria        Kapcsolat        Magamról      VILÁG

VILÁG /Fény/                    A mindennapokban rejlik a megoldás...

tantra fény mag világ

tantra fény mag világ rend szer

TUDATOSSÁG     Rend-SZER

http://kristofreepoet.atw.hu

fény tudat tantra fény mag

   Fény-TUDAT

     http://fenytudat.blog.hu

Menü

 

Főoldal

Tantra

Tantra Programok

Masszázsok

Oktatás

GYIK

Kapcsolat

Galéria

Magamról

VILÁG

Kattanj rá és a Google-ban találod magad!

google Magyarország

G o o g l e  Magyarország

tantra fény mag logo világ

Tantra-Fény a facebookon

 A Világegyetem, vagyis Fényegyetem MAGa a Mindenség, az Univerzum. A Minden Egyet jelent. A Tér megteremtette a helyet. A Forrás  mindig ott volt, ott van és ott lesz, ahol MOST van, és mivel mindig MOST van, ezért az idő fogalma csak emberi szinten és minőségben jelent valamit, mégpedig az egó számára képződött, hogy az egó meg tudjon kapaszkodni ezen a síkon, vagy dimenzióban. Szóval a Forrás MAGa  a Tér, ami MAGa az ŰR. Az Űr az üresség. Tehát a Mindenség egyszerre Űr és Tér, vagyis Semmi és Minden. Ez az EGY s Ég. A Fény azon gondolati részecskéket jelenti, mely a teljes és végtelen teret betöltik, és egyetlen Forrásuk van. A Fény-Forrás tehát azonos a Térrel és az Űrrel. A Gondolat azonos a Fénnyel, a SZERrel, a Szeretettel, a Teremtéssel és a Teremtővel. Azaz ismét csak azzal, hogy a Mindenség EGY.

fény tudat blog

FényTudat BLOG katt ide!!!

 

VILÁG /Fény/     Térj vissza, hiszen folyamatosan frissíteni fogom az írásokat!

Örülök, hogy ide vetődtél. Ha van egy kis időd, tekints bele az írásokba. Miről is szól ez az oldal? A Világ-ról.

Amikor jelképesen meg akarod fogni valaminek az esszenciáját, akkor a sűrűjében és a közepén kell keresgélned, ez pedig a MAG. A Világ (világosság=fény) elektromos és mágneses természetű egyszerre. A Fény tehát egy elektromágneses természetű hullám, mely fényből áll az egész Univerzum. MINDENben ott van e két egymástól  elválaszthatatlan rész. A Yin és Yang, ahogyan a Tao nevezi. A NAGY VILÁG a Makrokozmosz, maga a MINDENség, melyen túl semmi nincs, vagy semmi van. A NAGY VILÁG megszámlálhatatlan apró részből áll, ahogyan az óceán vízcseppek sokaságából. E parány egységek, részek a Mikrokozmoszok. A Makrokozmosz túl nagy és túl bonyolult a számunkra, ezért ha tudjuk, hogy több szinten, vagyis több dimenzióban, rétegben lefelé haladva egyre kisebb és egyre egyszerűbb egységekbe jutunk, akkor egyszer csak eljutunk a magunk szintjére, mely egyúttal a megértést is felkínálja a számunkra. Az Ember MAGa is mikrokozmosz. A NAGY VILÁG/Mindenség-hez viszonyítva a Mikrokozmosz-EMBER olyan, mint az EMBERhez viszonyítva egyetlen emberi sejt, sőt egyetlen emberi sejt inkább egy galaxis méretű a Makrokozmoszként modellezett EMBER számára. DE!!! Ahhoz, hogy megértsd a VILÁGegyetemet, a MINDENséget, ahhoz nem kell sehová menned, csupán ÖnMAGad csodáját kell megértsd, saját Tested-Lelked-Szellemed Holisztikus 3-as EGYségét kell értelmezd. A kinti VILÁG benned Tükröződik, és ha megérted a benned zajló folyamatokat, akkor megérted a NAGY VILÁGot, mely ÉRTED van. Ami érted van, az a MEGÉRTésED szolgálja.                          Világ=Fény=Energia

Az elektromágneses hullám rezgésszámmal és hullámhosszal rendelkezik. Az eltérő rezgésszámok és hullámhosszok maguk a dimenziók: a VILÁG Fény természetű; Energia alkotja.

Hogy jön ide a TANTRA!?    Talán a végére kiderül...

Ez érdekes kérdés. Közelítsünk meg Mindent a szerint, hogy amiről még nem bizonyosodott be, hogy nem igaz, az lehet, hogy IGAZ. Tehát ha számodra nem bizonyosodott be valamiről, hogy HAMIS, akkor lehetséges, hogy IGAZ. Rendben?

Adj tehát esélyt a Tantrának, mert lehet, hogy IGAZságokra lelsz benne...

Ezen az oldalon összeszedek sok-sok tudnivalót, igazságot, bölcsességet. Idézni szeretnék másoktól, és idézni szeretnék a MAGam gondolataiból a TE javadra, aki elvetődtél ide, és éppen olvasod e sorokat. Mindez nem véletlen, hiszen a VILÁG egy Rend-SZER, mely TUDATOS és intelligens, így nincsenek véletlenek benne. Egy parányi muslica sem repülhet el a szemed előtt úgy, hogy az véletlenül történne, a TEREMTŐ, más néven FORRÁS tudta nélkül. (Most kezdd el tehát elfogadni, hogy ami még nem biztos, hogy hamis, az lehet IGAZ! Viszont! Ne higgy el addig semmit, amíg nem győződtél meg arról, hogy IGAZ!)

MI A REND és MI A SZER, HOGYAN épül fel Szövetségük? KATT IDE!!

A Teremtés folyamata:

A Teremtő Forrás részekre osztotta magát a teremtés során és a teremtés spirálján keresztül kiáramlott a Mindenségbe, így létrehozva önmagán belül a Világot.

Rajta kívül nincs semmi

Az esszenciális ŐsELEM az ÉTER (a legfinomabb természetű és legmagasabb rezgésű FÉNY az 5. elem, valójában a  0. elem, MAG nyelven SZER) mely tovább osztható a 4 elemre –>TŰZ, VÍZ, LEVEGŐ, FÖLD elemekre

Térjünk vissza a VILÁG esszenciájára, tehát a MAGra. Mi a MAG? Ki a MAG? A VilágMINDENség, a Makrokozmosz, a NAGY VILÁG MAGja a Forrás, a Teremtő Erő. A Mikrokozmosz, Ember, Kis Világ MAGja TE MAGad vagy. Ahogyan ott vagy a Fizikai-Asztrális-Mentális Testjeidben (ugyanis nem csak egy Tested van, amit érzékelsz Fizikailag), úgy van ott a Forrás a Mindenségben.

Ugye hallottad, hogy az EMBER holisztikus LÉTező. Nagyobb léptékben kell elképzelni, mintha csak fizikai teste volna. Szellem-Test-Lélek hármas egységből áll össze. E három test pedig sok dimenzión, rétegen (szinten) nyúlik át. Szellemünk a Forrásig nyúlik és gyakorlatilag a Forrás alacsonyabb szintű egysége, piciben (Mikrokozmikus szinten) azonos vele. Holisztika:/részlet/ Wikipédia: A holisztika az elemzés, rendszerértelmezés egy módszere, illetve szemléleti módja. A tudományos elemzésben a holisztikus elemzés egy rendszernek vagy a rendszer egy vetületének egészét vizsgálja, hasonlítja vagy azonosítja. Holo- görög eredetű tudományos értelemben használt szó‑előtag. Jelentése teljes, egész.

Az ayurvédikus tanok, a görög orvoslás,és a kínai orvoslás is a holisztikus egyensúlyra, a belső harmóniára építi módszereit. Tehát a fizikai Test gyógyítása mellett a Lelket (asztrális test-AURA) is ápolni kell, valamint a beteg is részt vesz Szellemével (Tudatával) a gyógyításban. Ez pedig az EGÉSZ-ség.

A Földön több, mint 100 ország található. A több, mint 100 országban sok-sok népcsoport, akik különböző nyelven beszélnek. Azonban csak egy nyelv van a Földön, mely magyarázatot ad a világra: ez a MAG nyelv. A MAGyar nyelv eredetében, gyökereiben tartalmazza a VILÁG logikus leírását és magyarázatát. Ezért kozmikus nyelv. Ha birtokba tudod venni ezt a nyelvet, vagyis a MAGadénak tudhatod, és el tudsz indulni a logikáján, akkor képessé válsz a VILÁG megértésére, anélkül, hogy el kellene menned és mindenről meg kellene győződnöd. Tehát a földi nyelvek magja, az esszenciája a magyar nyelv. Történetesen TE beszéled e nyelvet...

A MAG nyelvén az esszenciális, a 4 elem egyesüléséből létrejövő legősibb és legfinomabb rezgésű elem (Fény), az Éter nem más, mint a SZER-elem. A Teremtő Forrás energiája, az ősi elem a SZERelem, vagySZERetet FÉNY.

...és amikor megérted, hogy Minden, azaz a MINDENség érted van, akkor TUDATOSsá válsz, és a VILÁGod Fény természetében megleled a LÉNYeget, a LÉNYedet, a LÉTed (vagyis ÉLETed) értelmét; a SZERetetet, mely MAGa teremtő és Gyógyító FÉNY:

Miért születtél emberi TESTbe? Mi OKból és célból ÉLsz? KI is vagy TE? KATT IDE!!!

TUDATOSSÁG több NÉZŐPONTBÓL:

/részlet/ A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából:

A tudatosság a „figyelem szándékos, elfogadó és nem ítélkező összpontosítása a jelen pillanatban fellépő érzelmekre, gondolatokra és érzékelésekre”,[1] amelyek a buddhista ánápánaszati[2] meditációs gyakorlatokkal fejleszthetők.[1]

Eckhart Tolle:

„Az élet a megtapasztalással megajándékoz téged, ami a tudatod fejlődését leginkább szolgálja. Honnan tudod, hogy ez az a megtapasztalás, amire szükséged van? Onnan, hogy te éppen most ezt az élményt éled át.„

„Ne feledd, hogy a világról alkotott képed tudatosságod állapotáról árulkodik. Nem vagy független a világtól, és nincs tőled független, objektív világ. Minden pillanatban tudatosságod teremti meg a világot, amelyben élsz.”

Némethi Erika:

„A tudatosság annak felismerése, hogy szeretetből vagy! Szeretsz és képes vagy figyelni másokra!

Ennek az eredendő szeretetnek a felfedezése és megélése tudatosság...

(A tudatosság ebben az értelemben meg se közelíti a "tudatos vásárló", a "környezettudatos" , a "tudatos döntés" és egyéb divatos kifejezéseket. Ezek ugyanis csupán egy fókuszt jelentenek: azt, hogy valamire több figyelmet, energiát teszel, és annak érdekében tájékozódsz, információt gyűjtesz és logikus döntéseket hozol. Tudatos, mert elméd, szellemed benne van az analitikus gondolkodásoddal.

Az a tudatosság azonban, amit életed során elérni szeretnél, nem erről szól, hanem éppen arról, hogy megszelídítsd az elmédet, félretedd az agyalását, lecsillapítsd a gondolataidat és láss a szíved, a belső hangod szerint: érezz, légy tisztában érzelmeiddel, tudd, ismerd fel a működésedet, értsd és fogadd el önmagad, másokat! Láss szívvel, szeress és hozz döntéseket mindezek fényében! ) „ 

Kristóf István:

A tudatosság egy magasabb nézőpontot jelent,ahhoz képest,amit korábban tapasztaltál. A magasabb nézőpont eléréséhez előbb bizalmat kell szavaznod ennek az életszemléletnek, és idővel, ha dolgozol vele, megtapasztalod mibenlétét, és valódiságát. Ez azonban hosszú folyamat, és önmagaddal-önmagadon végzendő komoly munkával jár. Az eredmény azonban egy megingathatatlan Hitet eredményez, ami szükséges a földi lét igaz megéléséhez. Ez a megélés viszont nem túlélést jelent, mert a Tudatosság a Felsőbb Én és a Sors szövetségében kezedbe helyezi a feltétlen szeretet érzését is, ami a Végtelen Teremtő Fény, maga a Forrás Kiáradó Szeretete. Mindezt megtalálod Önmagadban, és ezt jelzi-közvetíti feléd vissza a környezeted, a Világod. Tapasztald meg ezt az érzést, szívből kívánom neked!

 

TUDATOSSÁG...katt ide!!!

_______________________________________________________________________________________________________________

A tantra nem akar,nem erőlködik,nem sért, nem vesz el... Megenged,elfogad,szeret,tanít, megmutatja azt a részed,melyet eddig mellőztél és elhanyagoltál a létező leggyönyörtelibb módon...

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________________________

Az alábbiakban következzenek azon írások, melyeket megosztottam veletek más fórumokon, és amit megosztottatok velem szintúgy más fórumokon:

A VILÁG érted van...mindig azt tükrözi, amire szükséged van.

     

 

tantra fény játék

 

tantra fény mag est világ

tantra fény mag gesha

önkielégítés tükörben

mell rózsa bimbó

tantra fény mellek és száj

moksha mókus tükör

tantra fény test tudat

tantra fény női test

tetovált lány tantra fény  mag

tantra fény mag tantrikus szex

női test a medencében

női szépség és kávé harmónia

tantra fény mag tantra masszázs sarong

áldott állapotban tantra fény mag

meztelen tantra fény

tóban fürdőző nő

tantrikus sexualitás

 

meztelen testű tündér

 

yoni a női nemi szerv: punci

durga a legyőzhetetlen megközelíthetetlen

 

 

lakshmi a jószerencse és gazdagság istennője

 

a tantra és az új tudatosság

 

az élet álom

 

tudatosság mit jelent tudatosság

 

Tantra Fény Mag Tudatosság reinkarnáció

 

Tantra Fény Mag karma

__________________________

Csizmadia Tünde:

Kedves István! Nagyon szépen köszönöm azt a fantasztikus élményt, amit átéltem a Tantra-Fény-Játékon! Nálam megállt az idő, és áradt belőlem a Szeretet, a Bőség, a Figyelem, a Megértés, az Elfogadás, nyitottá, és szabaddá tett a sok kapcsolódás Mindenkihez, s az Egységhez, csodálatos élményt szerzett a HétHoldházban töltött idő! Aki még nem próbálta, annak szívből ajánlom, és hálás köszönet Neked mindezért!

 

A tantrikus út egy nagyszerű lehetőség, és nem szabad a nemiségre és a vágyakra szűkíteni, mivel jóval több annál. Ha szívünket-lelkünket átadjuk e áramlatnak, lassan egyre nyitottabbá válunk. Ha például önmegtapasztalást nyújtó önismereti gyakorlatokat végzünk rendszeresen egyedül, vagy másokkal, akkor fokozatos fejlődésünk egyre magabiztosabbakká fog tenni bennünket, önszeretetünk ki fog teljesedni. Megérkezünk valódi önmagunkhoz, egy önálló, nyílt és magabiztos személyiséghez. Rendet teszünk közvetlen környezetünkben, benső valónkban, a lelkünkben, így tágabb világunkban is megtapasztalhatjuk a változást, a rendet és kiegyensúlyozottságot. Mindennapjaink szebbé válnak, amit magunknak köszönhetünk.

Silvia Canevaro-TANTRA: "A tantra egy folyamat ahhoz,hogy tudatosabbá váljunk, a szexualitást mint kiváltságos bejárati ajtót alkalmazva a belső tudathoz"

A tantra mindenki számára elérhető. Ne ijedj meg, ha hallod ezt a szót, ne menekülj el, mert nem ástad bele magad, vagy mert hallottál valamit, ami veszélyes és tömény szexről szól. Nem kell a hagyományokat, a filozófiát tanulmányozni, vagy szexuális dolgokra szűkíteni a témát ahhoz, hogy gyakorold, vagy kövesd ezt az Utat. Csupán engedd meg magadnak mindazt, amit hoznak a mindennapok. Ne fordulj el semmitől. Próbálj ki mindent, amit odatesz a sors eléd. A tantra a megélő és befogadó lét. Csak szemlélődj...és engedd meg magadnak mindazt, amit a szíved mutat, vagy amit megízlelnél, kipróbálnál, megtapasztalnál. Engedd meg magadnak a szabad megélést. Ma ITT és MOST ez a TANTRA.

Születésed előtt döntöttél, hogy ezt az életutat viszed végig, a fontos állomásokkal, és ezt ebben a Testben teszed, mely a Szellem-Test-Lélek holisztikus hármas egységed egyike. Beszélgess vele, ismerd meg, és szeresd...kényeztesd...adj meg neki mindent. A Szellemed és Lelked ezt meghálálja. Ha a Lelked ápolod és kényezteted, azt Szellemed és Tested hálálja meg. És ha Szellemed táplálod, úgy örvend Tested és Lelked. A tantra és yoni masszázs kényezteti a Tested és táplálja, feltölti a Lelked. Mi okod is van rá, hogy ne add meg ezt magadnak?

 

 

Amikor arra gondolsz, hogy a TANTRA kifejezés a könyöködön jön ki, hogy a szó elcsépelt, és már sokan megrágták, nem tudták lenyelni és kiköpték, akkor kezdj valami mást használni helyette: önszeretet; élményszerű önmegtapasztalás;euforikus jelenlét a lélektestünkben;a test által befogadható minőségi kapcsolódás;extatikus emelkedettség önmagunk határait túllépve; befogadás és megengedés,ahogy eddig még sosem tapasztaltam...hiszen ez csak egy szó annyiféleképpen értelmezve, ahányan gondolnak rá,vagy kimondják.

 

 

Lemondhatsz a tantra & yoni masszázs élményéről... Amikor ezt megteszed, gondolj arra,hogy lemondasz a kedvenc csokidról, a kedvenc ételedről, egy tengerparti nyaralásról. Lemondasz életed egy olyan élményéről, melyet a megtapasztalás után mindenkinek szívből mesélnél és ajánlanál. Tedd, amit a szíved súg...

 

 

A Létezés alapja a Fény. A Fényt,mely a mindenséget építi fel, a 4 elem (Tűz,Víz,Levegő,Föld) együtt alkotja. Az elemek egysége az Éter, mely a mágia nyelvén a Szer-elem. A Világ (Fény) teremtő energiája a Szer-elem. Amikor megtalálod Önmagadban, akkor eljutsz az Igaz Szerelem Egységébe. Fogadd el MAGad így, ahogy most létezel, minden hiányosságoddal és előnyöddel együtt, és indulj el az Önszeretet Útján. A Valódi Szeretet nem vár semmit, nem kér semmit, csak van a Teljességben. Te a része vagy...Engedd bele magad. Ha ezt meg tudod valósítani itt a Földön, akkor célba értél. Addig pedig engedd meg magadnak a hibákat, a tévedéseket, azon dolgokat, amit nem szeretsz magadban...hiszen tökéletes ember nem létezik...érezd, és tegyél a Szer-elemért, és ehhez nem kell más, ehhez csupán TE kellesz. Szeresd magad, fogadd el Tested,Lelked és így állj a Világod elé, mely téged tükröz...

 

A tantra masszázst megelőzi egy szertartás, mely során a masszázst végző személy és a masszázst kapó fél összehangolódnak. Fokozatosság jellemző az egész masszázsra az elejétől a végéig; apró lépésekben halad együtt egy úton mindkét személy lelke. A masszázst kapó (vendég) bármikor jelezheti, ha a határait érinti egy-egy mozdulatsor. A tantra megengedő, befogadó és minden esetben komolyan veszi a határokat, ám mindemellett segít ezeket kinntebb tolni, tágítani. A szívcsakrát nyitja, és felpörgeti a lassan forgó szakrális csakrát, ám ha e csakra gyorsan pörög, úgy segít lassítani. Az egymásra épülő mozdulatok fokozatosan emelik a vendég tudatállapotát,így önmagát magasabb szintről lesz képes látni, a nyíló szívcsakra az önszeretet új megtapasztalását segíti, ami a mindennapokat is szeretettelibbé, boldogabbá, gyönyörtelibbé változtatja. Nagy mértékben segíti elő az önszeretet fejlődését, mely elengedhetetlen az élet boldog megtapasztalásához, és kulcsa a spirituális fejlődésnek.

 

A masszázs kellemes. Sokféle masszázst kaphat, sok masszőrtől a vendég. Azonban az összekapcsolódás, a lelki egybeolvadás kevés esetben valósul meg. Az intimitás kerülése egy alapszabály a svéd típusú masszázsoknál, és a legtöbb masszázsnál. Csak a kéz érinthet szigorúan meghatározott testrészeket. Ezzel korlátokat viszünk az egészbe. A korlátok oda-vissza hatnak, mindkét félnél. Én ezeket a korlátokat igyekszem tágítani, kinntebb tolni. Az érintkezés ilyetén tágításával, a szeretet és érzékiség átadásával növelem a tudatszintet, az önmegtapasztalást, így az önszeretet szintje is emelkedik a masszázs során. Ez lenne a fő cél, hiszen az önismeret-önszeretet tágítása, növelése az egyik legfontosabb feladatunk, és az egyik legnehezebb is. Közben a blokkok is felszínre kerülnek, hiszen szintemelkedéshez elengedés is szükséges :)

 

 

Grella Zsuzsa:

Úgy gondolom, hogy minden fajta érintés bármilyen masszázsfajtánál intim közegben történik. Az, hogy nincs érzékiség, erotika benne, az megint más. A svéd masszázsnál is vannak intimnek tartott testrészek masszírozva. Pl. a farizmok. És mondjuk egy csípőproblémánál igenis elég közel kerülnek a kezek a nemi szervekhez is, mert anélkül nem lehet jó munkát végezni.

 

Sosem vagy egyedül. Hihetetlen lehet a számodra, de az őrangyalaid, a segítőid és a Felsőbb Éned (Belső Isteni Én) sosem hagynak magadra. Vigyázzák holisztikus egységed (3 tested) és mindent megtesznek, hogy a sorsod (Életút) beteljesítsd. Az Utadon tartanak, és megóvnak a visszafordíthatatlan történésektől. Az Univerzum egy komplex Egység. Ily módon apró részletekig megtervezett és finom működésben van. Szokták egy svájci órához hasonlítani. Ezzel együtt minden fogaskerék minden apró foga fontos a működéséhez. Ahhoz, hogy TE, mint parányi fogaskerék ne tudd a nagy SZERkezetet elrontani, a segítőid, őrangyalaid, Felsőbb Éned vigyázzák a sorsod, vagyis a feladatod a nagy Egységes Óraműben. Amikor szeretkezel, szerelmeskedsz, tantrikus módon együtt vagy Önmagaddal, vagy egy másik emberrel, akkor nagy mennyiségű energia keletkezik, mely az Univerzum számára fontos. Ez a szexuális energia, vagy tantrikus energia, magyarul Erő, a VILÁG erőit segíti, és emeli. Tehát a szerelmeskedés energiái kiemelt fontossággal bírnak a Világ számára, a Forrás számára. Ezek a felszabaduló energiák (életerő, prána, csí (kí)) a Föld és az Univerzum energiaszintjét, rezgését emelik. Ily módon a segítőid nagyon támogatják és segítik, hogy ilyen magas rezgésű energiát állíts elő, vagy adj a VILÁG számára. Ez a SZER, a SZERelemből táplálkozó, a Forrás teremtő-gyógyító energiájával megegyező. Azonban ne téveszd össze egy kóbor numera energetikájával, ahol mondjuk sercen egyet a gyufaszál, fellobban, majd azon nyomban el is alszik. Ez egy lassan felgerjesztett kandalló ereje, ahol a hatalmas fahasábok lassan jönnek tűzbe, de a végén úgy izzanak, hogy még az acélt is megolvasztják, nem lehet a közelükben megmaradni. Ekkora a különbség egy gyors szex és egy igazi (tantrikus) szerelmeskedés között.

 

Úgy vélem az, hogy a tantráról beszélünk, vagy a buddhizmusról, a taoról, a hermetikáról , vagy megannyi más irányzatról és világnézetről, ugyan nem elhanyagolható, de nem is túlzottan lényeges. Mindannyiunkat megérint egy, vagy több nézet életünk során. Rajtunk múlik, hogy mennyit fogadunk be ezekből. Ha mindenből átveszed a belső önvalódnak legmegfelelőbb részeket, és így készíted el a számodra és a sorsod szempontjából legszeretnivalóbb és legfontosabb személy holisztikáját, akár egy ételkölteményt, akkor a végső ízharmónia, az együttes eredmény a fontos, nem pedig az, hogy mikből is áll ez a csoda, mely valójában Te vagy itt és MOST.

Silvia Canevaro-Tantra:

"A tantra célja a felszabadulás és az energia kiterjesztése lelki és testi technikákon keresztül,melyek vonatkoznak-de nem kizárólagosan- az erotikus szférára is. A szexuális technikák arra szolgálnak, hogy megtanuljuk felszabadítani Shaktit, aki bennünk lakozik."

 

 

Amikor egy forró gyógyvizű medencébe merítkezel, tested azonnal jelez, érzeteid fokozódnak, élvezettel teszed. A gyógyító hatású esszenciák behatolnak a bőrödbe, felfokozódnak regenerációs folyamataid. Az energiaburok, mely körülölel, ugyanezt teszi a testeddel. Asztrális tested, aurád így hat a fizikai testedre. Ha lelked beteg, fáradt, feszült, akkor tested is e szerint működik. A tantra masszázs alatt egy magas rezgésű, fokozott állapotba kerül aurád, amivel testi érzeteid is emelkednek. Mindez nagyban javítja hangulatod, gyógyító folyamatok indulnak el, a lelki blokkok oldása elkezdődik, orgazmikus állapotba kerülsz általa.

 

 

A gondolatok, szavak és tettek mind teremtő erővel bírnak. Ezért nagyon fontos, hogy milyen formában, és milyen rezgéssel engedjük ezeket szabadjára. A Világ ezekből is áll többek között. Ezen felül minden visszahat, visszaszáll reánk. Tesz egy kört, és bennünket erősít, vagy gyengít, így nem mindegy mit engedünk szabadjára. Gyermekeink jövője, az új nemzedék sorsa a kezünkben. Talán kezdd el ott, hogy már a fogantatás előtt helyesen használod a kozmikus nyelvet, melynek birtokában vagy. A TERHES szót ne használd állapotos, másállapotban lévő, áldott állapotban lévő NŐre. Hiszen a NŐben ott növekszik a MAGzat. Ez a gyermek nem lehet teher, hiszen boldogság és szeretet kell, hogy körülÖLELJE. Teremts SZERetetet megfoganó MAGzatodnak. Legyen ÁLDOTT állapotban a SZERetett NŐ, s így már sokat tettél a jövőért. Ha még meg is osztod ezt a posztot, akkor még többet tettél a VILÁGért.

 

 

Tantra és intim masszázs... Megengedhetem magamnak? A maradi, a középkorból megmaradt társadalmi elvárások, a szűk látókörű férfiuralmon alapuló családi környezet által beépült korlátok miatt nem! A nőgyógyásznak megengedem ezt egy 10 perces vizsgálat során. Mennyi ez óradíjra számítva? A lelkemmel nem törődik. A problémám igazi oka nem érdekli. Kinek tartozom elszámolással első sorban a saját életemért? Ki szenved, amikor gyermekkori, ifjúkori, vagy karmikusan hozott blokkokat cipelek éveken át, hogy már magam sem tudom mi az a sok nyűg, gond és elakadás, amik miatt még mindig nincs párkapcsolatom, ami miatt nem szeretem a testem és a lelkem, ami miatt nem engedem meg az örömöt, vagy a gyönyört önmagamnak. Ezekre van oldás és megoldás? Lehet, hogy van fény, mely bevilágít a sötét kis szobám sarkába, ahol már évek óta kuporgok magányosan...Az én életem, az én lelkem, az én testem!

 

"Tantra Masszázs?" Nevezd így...vagy, ahogy kívánod. A masszőr születése és Lét-Élt Útja folytán képvisel egy rezgést. Önmaga lépcsősorának egyik fokán tart a Jelenben. Te pedig kedves Hölgyem a MAGad Útján Szintén e sor(s) valamely Szintjén tartasz...Amikor találkozik e két rezgés- tartomány, úgy lélekben összeolvadnak és hatnak egymásra. Honnan tudhatnád, hogy képes vagy e emelkedésre, lelkedben a visszahúzó erők, a súlyok-blokkok oldódnak e, ha vállalod? Egy számodra ismeretlen férfi megérinti tested, és egybeolvad a lelkeddel. Merjed e megtenni? Tekints ÖnMAGadba...Érezd Önmagad és Érezz engem (a masszőrt). A Válasz nem késik hidd el. Fontos vagy önmagad számára? Akkor kérdezd meg Szíved-Lelked. A válasz lehet NEM is! De legalább tudod! Csak légy őszinte magadhoz!

 

"Valójában a távol-keleti gondolkodásmód nem tekint teljesnek egyetlen filozófiát sem, melyből hiányzik az alapos szexuális tanítás" Silvia Canevaro-TAO

 

Ez Most Szóljon Rólad...engedd meg magadnak, hogy eddigi határaid túllépd, hogy érzékeid kitáguljanak, tested és lelked eggyé váljon, és szárnyakat bontson. Szíved nyíljon, hogy rátalálj Önmagad valóságára, a Szeretetre, mely csak akkor képes teljességében áramlani, ha a forrását megleled saját lelkedben. Míg nem létezel a szíved számára, a Világ nem érez Egészedben, Egész-ség-edben.

 

Az életenergia a szexualitáson keresztül gyorsan és erőteljesen emelhető. A tantra masszázs segít ezt az erőt szeretetté formálni. A masszázst végző személy által a szexuális energiád szintje fokozatosan emelkedik a masszázs során, aki ezt az energiát a szívcsakrádba áramoltatja. Ezzel együtt nyílik meg szívcsakrád önmagad és a Világ felé. Ahogyan nyílik szíved kapuja, úgy emelkedsz, úgy tudsz többet befogadni, úgy válsz lélekben egyre nyitottabbá. Ez által megtapasztalod a tested és lelked összhangját, és érzed milyen a befogadó szeretet, mellyel eggyé válsz.

 

 

A tantra elsősorban a gyakorlati megtapasztalást segíti. Amikor megtapasztalod, hogy a napi stressz, a kimerítő hétköznapok közepette eldobsz és elengedsz minden olyan dolgot, ami a mélységekbe húz, majd magasságokat jársz be, emelkedettséget tapasztalsz, akkor rádöbbensz, hogy hol is van a helyed valójában...

 

 

 

A yoni (női nemi szerv) külső és belső masszázsa nem önálló masszázs, ami azt jelenti, hogy legalább 1-1,5 órás fokozatos ráhangolás után lehet csak elkezdeni. A ráhangolódás a tantra masszázs által történik. A külső masszázs lassan és fokozatosan halad át a belső masszázsba. A cél nem első sorban a gyönyörszerzés, és a stressz által a yoni belső falában keletkezett izomcsomók masszírozása fájdalommal járhat, de minden esetben érez gyönyört a vendég, és sok esetben orgazmust is megél, amellett, hogy számos emlék törhet elő, és lelki blokkok szabadulnak fel, melyeket más módon nem is nagyon lehet felhozni a tudatalattiból. A yoni masszázs tehát terápia, mely gyönyörrel jár, és segíti a tantra masszázs által fokozatosan nyíló szívcsakrán keresztül az önszeretet állapotának egy új szintű megélését.

Amikor megÉRTED, hogy a körötted LÉTező Világ-Mindenség (Fény-Haza) ÉRTED van, tudatossá válsz földi életed (LÉTed) lényegére. A fejlődésed, tanulásod, kiterjesztésed, növekedésed mindennek oka és célja. Ezért kaptad a fizikai tested, mert ezt csak itt és most tapasztalhatod meg.

"DURGA (jelentése„megközelíthetetlen”, „legyőzhetetlen”), a hindu anyaistennőnek, Mahádévinek egy népszerű, vad formája. Siva saktijának[1] kegyetlen és ádázul oltalmazó megnyilvánulása,[2] a teremtés dharmáját fenyegető démonok elpusztítója a hindu mitológiában.[3] A gyönyörű nőt több mint 18 fegyverrel, 10 karral ábrázolják hátasállatán a vad oroszlánon vagy a tigris társaságában. Gyakran küzdelem közben, vagy győztesként jelenik meg, legnagyobb győzelmét a bivalydémon, Mahisászura felett aratta. Durgát évente fesztiválokkal ünneplik, a két legjelentősebb fesztivál a navarátri és a durga púdzsa. Durga, a harcos istennő azért jött létre, hogy legyőzzön egy Mahisászura nevű pusztító démont. Mahisászurának Brahma olyan hatalmat adott, mellyel győzedelmeskedett minden férfierő felett. Mahisászura a terror uralmát valósította meg a földön, a mennyben és az alsó világban, és se ember, se isten nem tudta megállítani. Az istenek is tehetetlenek voltak. Siva, felismerve, hogy egyetlen ember vagy isten sem képes legyőzni Mahisászurát megkérte a feleségét, Párvatit, hogy vállalja a női harcos istennő szerepét, és ölje meg a démont. Párvati elfogadta a szerepet. Közben az istenek tanácskoztak, és megállapították, hogy a démon már feldúlta mindhárom világot. Erejüket egyesítve fénysugarat hoztak létre, amely elérte Párvatit. Ezáltal készen állt harcolni a démonnal, hogy megmentse az isteneket. Az új erőkkel rendelkező istennő a Durga nevet vette fel. Ő a női nem legfőbb isteni formája, az anyaistennő. Durgát nem teremtették, ő az összesített energia női megtestesülésének formája. Mahisászura kezdetben alábecsülte Durgát, és arra gondolt: "Hogyan ölhetné meg őt egy nő, akit a legfőbb istenek se tudnak? Durga nevetésével földrengést keltett, mellyel megtépáza Mahisászura erejét. A szörnyű Mahisászura harcba indult ellene, változó formákat öltve. Először egy bivalydémon képében jelent meg, akit Durga kardjával legyőzött. Aztán megváltoztatta a formáját és elefánttá vált, ennek Durga levágta az ormányát. A démon Mahisászura folytatta a harcot, egy oroszlán, majd egy férfi formáját véve fel, de Durgát nem tudta legyőzni. Ekkor Mahisászura újból támadt, férfi formáját elkezdte bivallyá változtatni. Az istennő ekkor kardjával levágta Mahisászura bivalyfejét.[4] Mivel Durga megölte Mahisászurát, ezért ismert Mahisászuramardini, mint Mahisászura elpusztítója is, így jelenik meg a korai indiai művészetben. A lándzsa és a háromágú szigony a leggyakoribb fegyverei. Az ábrázolásokon a harc különböző szakaszai láthatók, megjelenik rajta a bivalydémon, vagy a bivaly fejű férfi, vagy annak egyéb formái." forrás: Wikipédia

LAKSMI más néven Srí, hindu istennő, a gazdagság és jószerencse istennője, ő osztja el a szükséges javakat az emberek között. Mahádévi egyik megjelenési formája, Visnu hitvese, saktija. Visnu a hinduizmusban a fenntartó szerepet tölti be, a világ fenntartásához szükség van az anyagi és szellemi jólétre, ezért kapcsolódik Laksmi Visnuhoz.[1] Laksmi férjével, Visnuval együtt többször is testet öltött. Amikor Visnu Rámaként jelent meg, ő volt Szíta, amikor Krisna képében jelent meg, az istennő Rádhaként öltött testet. A hagyomány szerint Laksmi jelenléte termékenységet hoz. Gyönyörű asszonyként, aranyszínű bőrrel, lótuszvirágon ülve ábrázolják.[2] Laksmi legjelentősebb ünnepe a Dívali, a fények ünnepe. Laksmi istennőt általában úgy ábrázolják, hogy lótuszon áll vagy ül. A lótusz az istennő teljességből fakadó, abban gyökerező állapotát jelenti.[1] Laksmi bőre aranyfényű, általában virágfüzérekkel ábrázolják. Négy kezéből kettőben szintén lótuszt tart, a harmadik kezével védelmet ad, míg a negyedik keze táplál, de nemcsak anyagi, hanem szellemi szinten is.[2] A Tejóceán kiköpülése során jelet meg. A mítosz szerint a dévák(istenek) és az aszurák összefogtak, hogy a halhatatlanság italát, az Amritát kiköpüljék a kozmikus óceánból. Vászukit, a kígyót használták kötélnek, és Mandarát, a hegyet nyélnek, majd elkezdték köpülni az óceánt. Maga Visnu egy teknős formájában támasztotta a hegyet, amíg azt egyre gyorsabban pörgették körbe-körbe. Köpülés közben sok csodás dolog emelkedett ki az Tejóceán hullámaiból, ezek között volt Laksmi istennő, avagy Sri. Két kezében lótuszt tartott, kettővel pedig lefelé, az emberek felé mutatott. Az óceánból egy elefánt emelkedett ki, és virágkoszorút, málát nyújtott felé. A Gangesz és a többi szent folyó neki ajánlották vizeiket, és a négy égtáj elefántjai végezték el a szertartásos fürdőt. Laksmi párjának Visnut választotta, tekintetét a dévák (halhatatlanok) felé fordította, elfordulva az aszuráktól.[2][3] Laksmi és Visnu soha el nem választhatók. Amikor Visnu a különböző korokban különböző formákban leszáll a Földre, úgy tesz Laksmí is. Amikor Visnu Vámana avatárként, törpeként inkarnálódott, Laksmi Kamalaként, egy lótuszból született meg, Parasuráma idején Laksmí Dhárani volt, Ráma számára Szíta lett, Krisnának Rádha. Bármikor, amikor csak megjelenik Visnu, Laksmi is ott van.[2][3] forrás:Wikipédia

 

Lépj be ajtómon, és szívem csarnokában találod magad. Érzéki örömöket keresel, de csupán szeretetre lelsz, s lelked kiszabadul börtönéből, így szabad madárként szállhat kék egekbe...Mit kívánsz? Határaid immáron börtönöd falain túl húzódnak. Szaladj és szárnyalj bárhova: e Világ immáron a Tiéd.

 

 

A Tantra és az Új Tudatosság

Szeretettel Köszöntelek! Mivel nincsenek véletlenek, így okkal találtál ide, és okkal olvasod éppen ezeket a sorokat. A Tantra-Fény-Mag a tantra fő iránymutatásait követve, de nem mélységekig belemerülve az indiai hagyományokba , az itt és most tudatosságával nyújt lehetőségeket a változásra a szellem-lélek számára holisztikus szemléletén keresztül. Legtöbb problémánk, legtöbb testi tünetünk, fájdalmaink és betegségeink lelki eredetűek, ám a lélek, a szellem, és a fizikai test egységet alkotnak; a Szellem-Test-Lélek egységét, mely MAGa az ember.

A Tantra és az Új Tudatosság BLOG Katt ide!!!

 

 

Az Élet Álom

Amikor megszületsz a Földre a Forrás (örök-tudat-Lét-Fény-Szeretet-Mindenség) álmodni kezd, és az álomban TE egy ember vagy. Mivel álmodsz, ezért nem vagy öntudatodnál. Tudatodat az Ego birtokolja...

Itt tovább olvashatod: KATT IDE

 

Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 1.

Érzed a mindennapok rohanásában, hogy egy ideje (néhány éve) valami mintha másként működne? Érzed, hogy a kapcsolataid, az életed, minden napod száguldani kezdett, mintha egy kerékpárról átszálltál volna egy száguldó autóba? Ha mindezt érzed, és elfogadod, akkor megtetted az első lépést a tudatosság felé, mely a következő időszak kulcsa.

Itt tovább olvashatod: KATT IDE

 

Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 2.

Felsőbb (isteni, belső mester) Én. Reinkarnáció. Holisztika. A reinkarnáció azt jelenti, hogy újra és újra megszületünk a Földre, és felöltjük Test ruhánkat, mint emberek. A test egy életre szól, mondjuk 80-100 évre. Ezen a ruhán kívül van még egy nagyobb ruhánk is, ami külsőre szinte a testtel egyező, ezt asztráltestnek, lélekruhának, vagy aurának nevezzük.

Itt tovább olvashatod: KATT IDE

 

 

 

Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 3.

Minden cselekedetünknek, és gondolatunknak, kimondott szavunknak következménye van. Az Univerzum legfőbb törvénye az egyensúly törvénye. Bármit teszünk, azzal megteremtjük a cselekedet következményét, ami kompenzálja, vagy ellensúlyozza ezt a cselekedetünket. tehát mindennek van következménye. Ha az éppen megélt életedben nem tudsz kompenzálni, vagyis nem éled meg az adott cselekedeted következményét, akkor egy másik életedben kell megtenned, hogy az egyensúly helyre álljon.

Itt olvashatod a teljes cikket: KATT IDE

 

     

     

Tantra Fény Mag fény világ

Tantra Fény Mag kávéfőző

Tantra Fény Mag Segítség

Tantra Fény Mag csónak

Tantra Fény Mag bicska

Dávid Júlia Emese Álma Tantra-Fény-Mag

Tudatosság Ego Ez Felháborító

Tantra-Fény-Mag Pár-Kapcsolat

Tantra-Fény-Mag A Való Világ Felsőbb Én

Tantra-Fény-Mag A Játszótér neve Föld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tantra-Fény-Mag e-go és ten

Tantra-Fény-Mag Világ Szövet s Ég

Tantra-Fény-Mag emberi ember s ég

Tantra-Fény-Mag Horus Falcon Turul Sólyom

 

 

Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 4.

...meg fogod érteni, hogy mi az a rezgés, és mi az az energia, ami fokozottabban érkezik 2012 decembere óta hozzánk. És aki nem tud ezzel rezegni, nem tudja ezt a szintet magába fogadni, és kapaszkodik a korábbi Világba, érzésekbe, az egó által uralt Tudat félelem-világába, az valószínű le fog maradni...

A teljes  cikket itt elolvashatod: KATT

 

 

Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 5.

A sorsodba megírt feladatokat, a karma által meghatározott kiegyenlítéseket véghez kell vinned az életed során. Ha ezek ellen teszel, a szabad akaratból kifolyólag olyan döntéseket hozol, amik a sorsod ellen vannak, akkor negatív karmát csinálsz, és tovább halmozod a többi (következő) inkarnációkra a feladatokat. Tehát szabad akaratod érvényesítheted életed alatt, de sokszor, sőt majdnem mindig célszerű elfogadni és a szerint haladni, ahogyan az megíródott. Ha nem ezt teszed, és szabad akaratból ellene mész, akkor kihívod magad ellen a sorsot

A teljes cikket, ha el szeretnéd olvasni: KATT IDE

 

 

Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 6.

Ha szabad akaratból eldöntöd, hogy elfogadod a sorsod, és nem mész negatív karmával a dolgok ellen,( persze pozitív dolgokat cselekedhetsz)gyakorlatilag megengedővé válsz, és megadod magad a történéseknek, akkor tudatváltást hajtasz végre, tudatossá válsz.

A teljes írást megtalálod itt: KATT

 

 

Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 7.  A történet 2/1.

Órák telnek el, és Te önkívületben fekszel egy sodródó csónakban a folyó közepén. Semmi nem érdekel, csak belső önvalóddal találkozol egy sejtelmes fátylon keresztül, de ez is elhalványul elméd számára. A távolból saját légzésed tompa hangja szűrődik belső hallójárataid zugaiba, és néha felsejlik szíved dobbanása, de csupán ennyi maradt számodra a világból, a folyóból, a hegyekből.

A történetet itt olvashatod: KATT

 

Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 8. A történet 2/2.

Több órai alvás után ébredsz, és lassan tudatosul benned mindaz, ami veled történt, az elmúlt napok eseményei élesen mutatkoznak, megjelenik benned a szenvedés és a megadás kontrasztja. Ám egyidőben történik még valami! Figyelmes leszel valamire a fűben, ami eddig nem tűnt fel. Csillog valami nem messze tőled. Négykézláb odamászol, és kerek szemmel bámulod a csodát, hisz lehetetlennek tűnik a fűben lapuló tárgy képe elméd számára.

A történet befejezése: KATT IDE

Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 9. A Nemzet Sorsa

Az emberek fájdalomteste, lelki blokkjainak, elakadásainak entitás-tömege képes összekapcsolódni más emberek fájdalomtestével. Így a kisebb-nagyobb embercsoportok (faluközösség, sportklub, Nép-NEMZET) össze tudja adni a fájdalomtesteit egy közös fájdalomtestbe. Ha egy nemzet csak pár száz éves, akkor kisebb a fájdalomteste. A Magyar-Hun nemzet több ezer éves, így nagy a fájdalomteste. Az egyes tagjai az egójukon keresztül kapcsolódnak hozzá. Az egó és a fájdalomtest elválaszt a Forrástól, vagyis a szeretettől, a fénytől, az egységtől...

A teljes cikk elolvasásához: KATT IDE

 

 

Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 10. Ez Felháborító!!!
Ha tudatossá válsz, akkor is megéled, átéled, belemész azokba a helyzetekbe, melyek mély érzelmeket vá
ltanak ki, vagy egyszerűen dühöt, vagy haragot szítanak benned. Ezeket a helyzeteket nem tudjuk kikerülni, a megoldást kicsit máshol kell megtalálnunk.

A teljes cikk itt olvasható: KATT

 

 

 

Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 11. Pár-Kapcsolat


. Sok párkapcsolatban élő eddig félt, rettegett az egyedülléttől. Csak egy másik nembe tartozó személlyel tudott egységet létrehozni, egy-egy ember csak félként létezett, így kapcsolódnia kellett valakivel, hogy kiegészítsék magukat egy egésszé. Az egyedüllét félelmet, szorongást váltott ki. Az új szinten a földi síkon valósul meg az egység, de pár nélkül önállóan. Önmagunk alkotjuk az Egyet. Egyedülálló, erős egységként, magabiztosan és felszabadultan létezhetünk.

A teljes cikket elolvashatod ide kattintva: Katt

 

Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 12. A Való Világ


nektek is tudni kell a való életben észrevenni, és tudatosan vizsgálni a történések ok-okozatát, a fizikai világ kapcsolatát a felső világgal, észrevenni mennyi jelet küld a Forrás nap, mint nap, sőt percről-percre. Mindezek pedig szolgálják fejlődéseteket és emelkedéseteket.

A teljes cikk elolvasásához kattints ide: katt

 

A Játszótér neve Föld

A Föld lehetőség a Szellem-Lélek számára, hogy olyat tapasztaljon, amit magasabb létsíkokon nem tud. A belső fejlődés, tanulás, a folyamatok és eredmények a környezetünk segítségével, az un. tükör által mennek végbe, mely világ a bennünk fejlődő tudat egy vetülete, a fizikai testen kívüli megnyilvánulása.

A teljes cikk itt olvasható: KATT

 

 

Tantra-Fény-Mag Oszd meg!       Tantra-Fény-Mag Elfogadom a sorsom

Tantra-Fény-Mag Az ego elválaszt       Tantra-Fény-Mag a most valósága

 

Tantra-Fény-Mag ős ten vagy

 

E-GO és TEN. Mondd Te Kit Választanál?

Ki más ismerhetne jobban önmagamnál? Nos van ilyen, aki nem személy emberi mércével mérve. Én ugyan ember vagyok most, de én is csak egy ideig. Amikor nem vagyok ember, akkor egy magasabb szintű tudatként vagyok jelen.

Folytatáshoz KATT IDE

 

 

Világ, Szövet, s Ég

A tantra szó jelent szövetet és tágítást, kiterjedést és felszabadulást. A sejtek, melyek közepén ott található a MAG a DNS-sel, ha egységet alkotnak, akkor szövetet hoznak létre. A szövet rendkívül erős, jóval erősebb, mint egyetlen sejt.

A cikk folytatásához KATT IDE

 

 

Emberi Ember, s Ég

Ha elfogadod azt, ami van, akkor elfogadod a Magasabb Rendű tudatot, mely életedet valójában irányítja. Ekkor megérezheted, és belehelyezkedhetsz ÖnMAGad Szív-MAGjába, mely Lelked Valósága. Amikor a SZER irányítja sorsod.

A cikk folytatásához KATT IDE

 

 

A legolvasottabb és legmegosztóbb cikkem!!! Indulatokat, és erős Egós válaszreakciókat váltott ki:

MAG VagyOK?

A MAG népe az első a népek között. Nem áll senki és semmi fölött, de a sorban elsőként tanulta meg a Föld és a Világ törvényeit, s tanulta meg az ősi elveket a csillagemberektől.

A folytatáshozz  KATT IDE!!

Ha megakad benned és indulatot vált ki ez a cikk, akkor még dolgod van az egóddal...

Ez a cikk az Igaz Való Lelket mutatja meg. Egy ROSTA!!! Az Egó fennakad rajta!!

 

     
       

világ