Főoldal        Tantra        Masszázsok      Tantra Programok    Oktatás     GYIK        Galéria        Kapcsolat        Magamról      VILÁG     
tantra fény játék 1

 

Menü

 

Főoldal

Tantra

Tantra Programok

Masszázsok

Oktatás

GYIK

Kapcsolat

Galéria

Magamról

VILÁG

 

tantra programok 1

tantra fény mag logo

tantra fény tantra programok

Ha Mobiltelefonról Böngészel KATT  IDE!

Tantra  Önismereti Programok

Tantra-Fény JÁTÉK  aktuális program: szeptember 23.   Jelentkezés ITT!!

Tantra-Fény FORRÁS aktuális program: október 13.       Jelentkezés ITT!!

Tantra-Fény  SZER       aktuális program: október 21.      Jelentkezés ITT!!

Az aktuális programok eseményei a facebookon katt IDE!   Keresd a facebook eseményt

Tantra-Fény-Mag Önismereti Programok

https://www.facebook.com/TantraFenyIstvan/

 

Önismeret-Érintés-Szívnyitás-Érzékiség-Egység-Szeretet-Páros és csoportos gyakorlatok

A Tantra-Fény JÁTÉK olyan spirituális önismereti csoport programot kínál, mely akár társkereső is lehet. Mintha elmennél jógázni, de az egyes jógagyakorlatokat más-más párokkal csinálnád, miközben egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, a lelkedhez, a szívedhez, önbizalmad növekszik,amit nem csak TE tapasztalsz meg, hanem minden résztvevő, miáltal a közös együttes szívcsakra nyitás egység-élményt is ad. A családállítás tudatalatti oldásához hasonlóan a lelki oldó folyamatokat indítja el.

 Párokat alkotunk és különböző minőségeinket megismerve kapcsolódunk másokhoz, miközben lelkünk és testünk határai egybeolvadnak. Érzéki gyakorlatokon keresztül tapasztalhatunk. Szeretetben létezve, és tiszteletben tartva mások határait, találkozhatunk eddig még nem tapasztalt csodákkal. Önmagunkkal…

A Tantra-Fény JÁTÉK egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti program, ahol összehangolódás, egységélmény, páros- és csoportos gyakorlatok segítenek a határaid megismerésében és tágításában. A tantrikus hagyományok holisztikus szemlélete, az elfogadás és feltétel nélküliség, a szívből jövő tisztelet segítenek a szeretet megélésében, szíved nyitásában. A fizikai testtel és az asztrális testtel végzett gyakorlatok által valódi tapasztalásokra lelhetsz. Önmagad szeretete, szíved befogadó természete a jövőd kulcsa. Tudatosságod az érzések megtapasztalása által itt fejlődhet, ami a földi Lét első számú célja. Ebben segít ez a Játék.

 

Páros és csoportos gyakorlatok várnak, ahol ismereteket szerezhetsz önmagadról, miközben egy másik személyhez kapcsolódsz.

Adhatsz és befogadhatsz érzéseket, érzékiséget egy szerető közösségben.

Találhatsz barátokat, szeretetet és szerelmet.

Tanulhatsz, tapasztalhatsz saját határaidon belül. Ezek azonban határtalanok…

Ez lehet egy randi, ahol nem szavakkal kommunikálunk, hanem örömmel, szeretettel, érzékekkel, érzelmekkel.

Határaid vonalát te húzod életed során. Te döntesz nap, mint nap. A fejlődéshez azonban igent kell mondanod az érkező lehetőségekre. Ha nyitsz a világ felé, befogadod a szeretetet, miközben önmagad elfogadod, majd egyre inkább szereted, akkor rátértél arra az Útra, mely elvezet a feltétel nélküli elfogadáshoz. Ahhoz, hogy elfogadod mindazt, amit hoz a sors. Elfogadod, hogy minden a Te fejlődésedet szolgálja, hogy semmi sem ellened irányul, hanem minden érted van. Amikor mindezt megérted, és érzed is szívből, akkor az elfogadásból szeretet lesz. A feltétel nélküli szeretet által pedig Mindenben megtapasztalhatod a gyönyört, a boldogságot, amit már nem a tested nyújt, hanem a lelked. Megszabadulsz az előítéletektől, a haragtól, az elvárásoktól, az ellenérzéstől melyek mind-mind gátjai szeretetednek, örömödnek és boldogságodnak.

 

Mitől Tantra? Attól, hogy elfogadóak vagyunk másokkal , és befogadóak a történésekkel és eseményekkel kapcsolatban, miközben tudatában vagyunk annak, hogy mindez önmagunk megismerését szolgálja. A megjelenő energiákat szívünk nyitására használjuk, szertetté alakítjuk.

Mitől Fény? Attól, hogy a fény (elektromágneses hullám és rezgés) alkotja mindazt, amit Világnak (Univerzumnak; Világ(ít)=Fény-lik) nevezünk. Minden és mindenki Mikrokozmosz (parány (világ) fény) a Makrokozmoszban (nagy (világ) fényben). A Fény itt= energia, SZERetet, oldóSZER

Mitől Játék? Hát tőled, ki ott leszel és játszol…MAGadon belül és MAGadon kívül többségben-EGYségben.

Kényelmes, könnyű ruhában gyere,vagy öltözz át itt, mintha jógára, vagy más hasonló programra érkeznél.

 

Tantra programok: Tantra Fény JÁTÉK, Tantra Fény FORRÁS. Tantrikus Önismereti Programok-Amikor a belső munkát külső segítők támogatják. Itt közelebb kerülsz önmagadhoz, középpontodhoz, szívedhez. Határaid vonalát te húzod életed során. Te döntesz nap, mint nap. A fejlődéshez azonban igent kell mondanod az érkező lehetőségekre. Ha nyitsz a világ felé, befogadod a szeretetet, miközben önmagad elfogadod, majd egyre inkább szereted, akkor rátértél arra az Útra, mely elvezet a feltétel nélküli elfogadáshoz. Ahhoz, hogy elfogadod mindazt, amit hoz a sors. Elfogadod, hogy minden a Te fejlődésedet szolgálja, hogy semmi sem ellened irányul, hanem minden érted van. Amikor mindezt megérted, és érzed is szívből, akkor az elfogadásból szeretet lesz. A feltétel nélküli szeretet által pedig Mindenben megtapasztalhatod a gyönyört, a boldogságot, amit már nem a tested nyújt, hanem a lelked. Megszabadulsz az előítéletektől, a haragtól, az elvárásoktól, az ellenérzéstől melyek mind-mind gátjai szeretetednek, örömödnek és boldogságodnak.

A Tantra-Fény FORRÁS a Tantra-Fény JÁTÉK meztelen változata. A gyakorlatok tantrikus jellegűek, és hasonló megéléseket biztosítanak, mint a másik program, azonban a meztelenség által a megnyílás és szabad megtapasztalás lényegesen intenzívebb. Az egyes gyakorlatok esetenként eltérnek a ruhás változattól, de a határok, és a személyes tér tiszteletben tartása elsőbbséget élvez itt is.

 

Tantra-Fény SZER  Csoportos Önismereti Program

SZER-Tartás, ahol határainkra lelhetünk, ám ezen bévülre engedjük Test-Véreinket. Szabad Szellem-Lélek minden ember, önálló szabad akarattal, amellett EGYségbe is tartozunk. Tudataink egyetlen magasabb szintű tudat kivetülései. A Világ óceán parányi vízcseppjei vagyunk. Az emberi földi élet során Szellem-Lelkünk eltávolodik az egységtől, az EGÉSZ-ségtől, ily módon Fél-elem uralja mindennapjait. E Fél-elemből visszavágyódik az EGYségbe, mely egy állandósult SZERetet állapot. A Földön megtapasztaljuk az elszakítottság, a félelem állapotát, és az ezekből fakadó többi érzést, mint harag, tehetetlenség, düh, szorongás, fájdalom stb. Tanulunk és tapasztalunk, majd többé válva visszatérünk a Forrás-Tudathoz. Mindez sok-sok életen keresztül ismétlődik: születünk, meghalunk, visszatérünk. Amíg nem ismerjük, és nem járjuk be a sötét oldalt, addig hogyan is tudnánk értékelni a Fényt, mely a Világ MAGa, az örök SZERetet, mely TEREMTŐ Minőség.

A SZER, a SZER tartása a visszatérés, az EGYsÉGbe tartozás érzéseit kívánja feleleveníteni, hiszen mindez ott van bennünk, Lelkünkben benne foglaltatik, csak az ember elme-állapotban egy egó nevű tudatrész megakadályozza, hogy teljesen eggyé váljunk vele; a SZERetet/elem Fény Lét állapotával.

Beszélgetünk egy-egy hozott témáról, átgondoljuk gondjainkat. Meditálunk. Megoldjuk amit tudunk, és feladjuk felsőbb szintekre,amit nem.

A gyakorlatokat csoportban, vagy párokba rendeződve végezzük, melyek segítenek önMAGunk megismerésében, határaink tágításában, az EGYsÉG állapothoz közeli élmény megtapasztalásában. Hiszen mindannyian önálló egészek vagyunk, csak vissza kell találnunk egységállapotunkba, amikor önmagunkkal és a Világgal harmóniában tudunk Létezni. Ez az egyensúly, a Lélek MAG, az arany középút állapota, amikor középpontunkba helyezkedünk. A program során a következők történnek:

Meditáció- melyben összerezdülünk egymással, és belső fényünkkel

Beszélgetés-mely során te is hozhatsz gondokat, gondolatokat, kérdéseket, melyeket közösen megbeszélünk, megoldunk, vagy feladunk magasabb szintre.

Gyakorlatok-ahol a kétségből az egységbe jutás a cél, a SZERetet, érintés, kapcsolódás, bizalom által.

A program nem kíván semmilyen előzetes gyakorlást, csupán nyitottságot az érintésre, érintkezésre, érzékiségre, a belső út megtapasztalására.

 

 

Lépj Velem kapcsolatba, ha érdekel valamelyik PROGRAM!      Kapcsolat

tantra programok shakti

 

tantra önismereti programok