Belépés        Főoldal        Tantra        Masszázsok      Tantra Programok    Oktatás     GYIK        Galéria        Kapcsolat        Magamról      VILÁG

Masszázsok Érzéki Lélekoldó Masszázs & Intim Masszázs

 

tantra fény masszázsok

     

Ha Mobiltelefonról Böngészel KATT  IDE!

   

Menü

 

Belépés

Főoldal

Tantra

Tantra Programok

Masszázsok

Oktatás

GYIK

Kapcsolat

Galéria

Magamról

Az érzéki /tantra/ masszázs egy spirituális folyamat, mely során a masszőr energiái lélekoldó folyamatokat indítanak el. Az oldás által a lelki elakadások és blokkok felemelkednek a tudatalattiból, miáltal elengedésükre testi-lelki folyamatok indulnak be. Az egész érzéki masszázs az önismereti belső folyamatokat támogatja, növeli az önbizalmat, az önszeretetet fejleszti, ami a szív útja. Fokozatosan készíti elő a nőt az intim masszázsra /a yoni masszázsára/, mely további  igen komoly lelki blokkokat szabadít fel. Az érzéki lélekoldó és az intim masszázs /tantra és a yoni masszázs/ egyedi, tehát más lélekoldó módszerekhez képest lényegesen intenzívebb a karmikus, valamint a gyermek és ifjúkorban elszenvedett negatív szexuális élmények feldolgozásában. A testi és lelki sérülések adott életkorban nem kerülhettek feldolgozásra, tehát lelki blokk formájában elakadtak a tudatalattiban, vagy a tudatos tudatban. Ezek a masszázsok feloldják ezeket a blokkokat, így a lélek megkönnyebbülhet, és több szeretetnek adhat teret a masszázsokat követő időszakban. Hatásukra önismereti, önszeretet-beli, önelfogadási, önbizalom növelési, párkapcsolati minőségi változások tapasztalhatók. A társkeresők rátalálhatnak párjukra. A tantra masszázs egy érzéki masszázs, nem szexuális szolgáltatás.

 

Kristóf István

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Masszázsok    Budapest & Székesfehérvár

"Akinek megvan a bátorsága,hogy a saját vágyainak mélyére menjen,annak a tantrizmus a belső megvalósítást ígéri"  Silvia Canevaro-Tantra

ÉRZÉKI LÉLEKOLDÓ MASSZÁZS /TANTRA MASSZÁZS/

A tantra masszázst megelőzi egy szertartás, mely során a masszázst végző személy és a masszázst kapó fél összehangolódnak. Fokozatosság jellemző az egész masszázsra az elejétől a végéig; apró lépésekben halad együtt egy úton mindkét személy lelke. A masszázst kapó (vendég) bármikor jelezheti, ha a határait érinti egy-egy mozdulatsor. A tantra megengedő, befogadó és minden esetben komolyan veszi a határokat, ám mindemellett segít ezeket kinntebb tolni, tágítani. A szívcsakrát nyitja, és felpörgeti a lassan forgó szakrális csakrát, ám ha e csakra gyorsan pörög, úgy segít lassítani. Az egymásra épülő mozdulatok fokozatosan emelik a vendég tudatállapotát,így önmagát magasabb szintről lesz képes látni, a nyíló szívcsakra az önszeretet új megtapasztalását segíti, ami a mindennapokat is szeretettelibbé, boldogabbá, gyönyörtelibbé változtatja. Nagy mértékben segíti elő az önszeretet fejlődését, mely elengedhetetlen az élet boldog megtapasztalásához, és kulcsa a spirituális fejlődésnek.

Tantra Masszázs-Miért?  cikk a tantra masszázsról...

 

 INTIM MASSZÁZS /YONI MASSZÁZS/


A masszázs segít a yoni falában izomcsomók /trigger/ formájában lerakódott stressz oldásában, a blokkok felszabadításában. Elősegíti a lelki folyamatok más módon nem lehetséges megkönnyítését, a lélek által elszenvedett, az adott időszakban (akár gyermekkorban, vagy ifjú korban) szerzett, de akkor fel nem dolgozott rossz élmények elengedését, a lélek felszabadítását.

A masszázs során gyakoriak a feltörő emlékek okozta lelki fájdalom általi reakciók, mint a sírás, nevetés. Ezek mellett természetesen gyakori az orgazmus megélése is. Lehetséges, hogy a felszínre törő emlékek akár a masszázst követő 7-10 napig is tapasztalhatóak emlékképek formájában.

Ki Legyen a Tantra /érzéki/ és Intim Masszőröd?

Tantra-Fény-Mag Tantra Masszázs Lelki Blokkjaink&Tantra Masszázs /katt

 MÉG TÖBB A TANTRA MASSZÁZSRÓL!!! Katt IDE

 

Konzultációs lehetőséged van mielőtt döntenél, hogy szeretnéd e igénybe venni valamelyik masszázst. Akár telefonon, vagy e-mailen keresztül is tehetsz fel kérdéseket, és személyesen is találkozhatunk, hogy egyrészt lásd ki az a személy, akire rábízod magad, másrészt milyen részletek rejlenek e folyamatokban. Keress fel bátran, hiszen ez nem egy mindennapi dolog. KAPCSOLAT

_______________________________________________________________________________________

KI LEGYEN AZ A SZEMÉLY AKIRE RÁBÍZOD MAGAD!? KI LEGYEN A TANTRA ÉS INTIM MASSZŐRÖD? MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ A BIZALOMRÓL, A BENSŐSÉGES ÉS SZEMÉLYES TÉRRŐL. KATT IDE!!!   

MASSZÁZS ÁRAK:

___________________________BudaPest    SzFehérvár

Érzéki Masszázs               2    óra       25.000  Ft     19.000  Ft

Érzéki & Intim Masszázs    2,5 óra       25.000  Ft     19.000  Ft

Személyes Beszélgetés (konzultáció) 0,5-1,5 óra      5.000 Ft

Beszélgetés telefonon /15-20 perc/, e-mailben               ingyenes

Ha Székesfehérvárra jössz vonattal, vagy autóbusszal, akkor a pályaudvarra érted megyek. Legalább egy nappal korábban kell jelezned jöveteli szándékodat, így tudunk megfelelő időpontot egyeztetni. Ez esetenként néhány napot tolódhat a vendégek számától függően.

 masszázsok kedvezmény 5000

További időkeretet érdemes számolni beszélgetésre és tisztálkodásra, ezt kérlek ne hagyd figyelmen kívül.

A masszázsokat férfitől kapod. Ha kérdésed van írj, vagy hívj fel, szívesen tájékoztatlak! KAPCSOLAT

Férfiaknak nincs lehetőségük masszázst kapni!

VISSZAJELZÉSEK:

"Ma érkezett meg az érzés,hogy mit és milyen minőségben, gyönyörűségben kaptam tőled....elképesztő volt.. Varázslat volt. "

 

"Szia... mesélek... éledezik a nő....pénteken este voltam táncolni...az egész estét áthatotta a finomság... lágyság... volt, akivel most táncoltam először bulin, pedig korábban már néhányszor összefutottunk. Csak ennyit mondott: Hogy te milyen finom vagy..."

 

"Elemi erővel jött, és ez jelenleg is tart, ami előbújik, feltör. Megadtad hétfőn a startot mindehhez. Szárnyakat kaptam. Szédítő. De megszokom."

 

"Újra megszülettem "

 

"Nagyon sok dolog  jött fel, és az elengedés is sok volt. Emlékszel a masszázs alatt sírtam. Otthon ez folytatódott. 2 héttel a masszázs után találkoztam a párommal "

 

"Nagyon finom, amit csináltál…új dimenziókban voltam. "

 

"Érzem újra a vágyat. A libidóm elindult. Felgyorsultak a találkozások, érintések. Nem sok, de ahhoz elég, hogy megszólaljanak az ébredés harsonái... Egy férfi szombaton...egy másik vasárnap...kinyílt az ajtó. Megnyílt a kapu. Elkezdtem kitárulni."

 

"Könnyebbé váltak a hétköznapjaim. Sok dolgot könnyebb volt megtennem. Nyugodtabbá és magabiztosabbá váltam."

 

"Éreztem a masszázs alatt, ahogy oldódnak bennem a dolgok. Valami megváltozott. Szavakkal nem tudnám pontosan ezeket az érzéseket leírni"

 

"10 nőből 8-9-nek fontos lenne legalább 1-szer az életében ez a masszázs. És ezt nem én mondom, hanem sugallatban érkezik"

"Sok mindent elengedtem, de még sok maradt. Azóta kicsit lazább és nyitottabb vagyok. Néha van hogy nem ismerek magamra. Többet figyelek magamra, nem feszengek úgy dolgokon. "

 

"Kimondhatatlanul jó volt lubickolni ebben az energia-, meg szeretetáradatban."

 

"Sokkal közelebb vittél magamhoz, mint reméltem. Talán kicsit túl közel is... jönnek a képek-érzések."

 

"Van amikor nem kellenek szavak-úgy sincsenek. Csak hála van és köszönet. ❤ szívből köszönöm a tegnapot. Olyasmiben is segítettél lépni, ami ugyan rajta van a listán de nem vettem volna magamtól elő. Mindig azt kapjuk, amire leginkább szükségünk van, és amit használni is tudunk.Amit meg még nem sikerült levetkőzni a belém rögzült marhaságokból, azt meg majd legközelebb. :)
Köszönöm. Úgyse lehet elégszer..."

 

"Pár hete elmentem egy tantra masszázsra. Egyrészt vágytam egy kis luxus kényeztetésre, másrészt valahol azt reméltem,hogy az orgazmuskészségemet javítja, szóval kicsit olyan terápiásnak is gondoltam. Kedves volt, tisztelettudó, odaadó. Meleg volt, szép fény, jó illat. De nem jött a varázslat... Kellemes volt, jólesett persze, de nem indultam be. Tovább tartott a tervezettnél, lett is orgazmusom- bár úgy egy óra múltán már nem is akartam, hogy legyen, mert egyre kínosabban éreztem magam - a nagy, robbanós érzés. De csak fizikai érzet volt, nem éreztem kielégülést. Utána gyorsan el is felejtettem, nem is akartam rágondolni. Csalódás volt, rosszul éreztem magam, szinte szégyelltem és bántam az egészet. "Mi a baj velem???" És most, hogy olvastam ezt a posztot, most esett le! Nekem ez túl lágy volt, túl finom. Engem az erőteljesebb ingerek indítanak be, nem a durvaság, csak a szenvedélyesebb, határozottabb mozdulatok. Ha csak ez a nagy gyengédkedés van, az kellemes, de nem indít be igazán…"

 

"Szia István, még nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi történik, csak azt érzem, hogy valami nagy horderejű változás indult be nálam mióta nálad jártam. 1-2 napja ezt határozottan érzem."

"Szeretnék néhány mondatot fűzni a masszázshoz.
Ott is megköszöntem, de ebből sosem elég...Az egész nagyon szeretetteli volt, teljes biztonságban éreztem magam, teljesen el tudtam engedni magam, ami tovább erősítette a bennem nem olyan régóta bimbózó, tudatalattiból nyíló igazi nőt...Volt oldás...sírtam is...Nem szégyelltem magam előtted...ezt is lazán elengedtem...Nyitottabb lettem, lazábban veszem a kialakult helyzeteket, könnyebben kimondom a véleményemet. Tudom még vannak bennem gátlások, elakadások, önértékelési problémák, hiszen nagyon sok negatív hatás ért fiatal feleségként. Szexuális életem nem igazán volt olyan, ahogyan most már kezdem látni, hogy milyen is lehet. Úgy gondolom azonban, hogy soha nincs késő semmihez. Nyitott vagyok mindenre, amiben fejlődési lehetőséget látok. Hagyom magam áramolni az életben...jöjjön aminek jönnie kell..."

 

Miért Kell a Nőknek a Tantra Masszázs? szerző: Kövecses Krisztina

Tantra Fény Mag Ajándékozz Tantra Masszázst!

Ajándékozz érzéki masszázst! Vásárolj Utalványt! Gyere el a pároddal masszázs tanfolyamunkra!