Belépés        Főoldal        Tantra        Masszázsok      Tantra Programok    Oktatás     GYIK        Galéria        Kapcsolat        Magamról      VILÁG

Magamról

 

Tantra Fény István magamról

 

Tantra Fény István Fény Mag   Magamról

Ha Mobiltelefonról Böngészel KATT  IDE!

  facebook Profil

  Google+ Profil

 

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok

 

KrISTóf ISTván KrISTóf

  IST-Hár-Om-UR

 

Menü

 

Belépés

Főoldal

Tantra

Tantra Programok

Masszázsok

Oktatás

GYIK

Kapcsolat

Galéria

Magamról

VILÁG

Tantra Fény István magamról Ganesha

 A tantrát az utamnak tekintem. Mivel a tantra több ezer éve létezik és változik a mai napig, és ezután sem áll meg a fejlődése, szabad és megengedő, a világot és a benne zajló folyamatokat elfogadja, nem akarja megváltoztatni, hanem alkalmazkodik hozzájuk, ezért követendő irányzatnak tartom, hiszen én is ilyen vagyok. Elfogadom a sorsom, a világot olyannak, amilyen. Minden úgy jó, ahogy van...hiszen miként és miért lenne másként? Közben fejlődök, tapasztalok, tanulok, megélem azt, amiért a Földre érkeztem. Hálás vagyok mindezért, hálás vagyok mindenért.

tantra fény mag István magamról

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


 

A spirituális világba 2002-ben tértem vissza. Azóta fejlődöm és tanulok ezen a területen. A kezdetben elméleti önképzés (spirituális könyvek, beszélgetések, ezoterikus közösségek rendezvényei) lassan gyakorlativá vált az életemben, és fokozatosan belemerültem az energiák megtapasztalásába. Kezdtem érzékelni, összegyűjteni, tisztítani, majd később irányítani is őket. A kundalini jóga nagyban segített mindezt fejlesztenem. A csakrákkal történő különböző gyakorlatokat elvégezve (érzékelés, tisztítás, töltés) fokozatosan közelebb kerültem önmagamhoz, és a lelkemhez, ennélfogva mások lelkéhez is. Az élet egy tanulási folyamat, a sors számos segítséget és támogatást nyújt a fejlődésben, ha nyitott szemmel és még inkább nyitott szívvel viszonyulunk környezetünkhöz, és azon keresztül önmagunkhoz. A jóga mellett érdeklődéssel fordultam a tantrához, és az ide kapcsolódó gyakorlatokhoz, melyek legtöbb esetben párban történtek. Ezek során megtapasztalhattam saját magam, és egy másik ember testi és lelki folyamatait, érzékelhettem energiáit. A gyakorlatok tovább segítették tanulásomat és fejlődésemet. A fokozatosság elvén haladva egyre többet tapasztalhattam meg, egyre szebbnek láttam ezt a világot, és egyre inkább meggyőződésemmé vált, hogy a tantra az életem részévé vált, és még számos területe vár, hiszen az utamnak tekintem.

 

  2015-től a tantra és yoni masszázzsal komolyan kezdtem foglalkozni, számos pozitív visszajelzés erősít meg abban, hogy érdemes folytatnom ezt az utat.

 

Köszönöm, ha elfogadod tőlem a masszázst, megtisztelsz a bizalmaddal.

 


 Tantra Masszázs-Miért?   Olvasd el!
 

 

Ki legyen az? Ki legyen a tantra masszőröd?

Ki legyen az, akire rábízod magad? Kit engedsz be az "aranykapun", a legféltettebb testtájadra ki léphet? Ki végezze el a yonid masszázsát? Maximálisan meg kell bíznod abban a személyben. Ha elhatározod, hogy megteszed, akkor mindenképpen fordulj hozzáértő masszőrhöz. Honnan tudod, hogy alkalmas személyt találtál e? A folytatást itt olvashatod... KATT

 

 

"Tantra Masszázs?" Nevezd így...vagy, ahogy kívánod. A masszőr születése és Lét-Élt Útja folytán képvisel egy rezgést. Önmaga lépcsősorának egyik fokán tart a Jelenben. Te pedig kedves Hölgyem a MAGad Útján Szintén e sor(s) valamely Szintjén tartasz...Amikor találkozik e két rezgés- tartomány, úgy lélekben összeolvadnak és hatnak egymásra. Honnan tudhatnád, hogy képes vagy e emelkedésre, lelkedben a visszahúzó erők, a súlyok-blokkok oldódnak e, ha vállalod? Egy számodra ismeretlen férfi megérinti tested, és egybeolvad a lelkeddel. Merjed e megtenni? Tekints ÖnMAGadba...Érezd Önmagad és Érezz engem (a masszőrt). A Válasz nem késik hidd el. Fontos vagy önmagad számára? Akkor kérdezd meg Szíved-Lelked. A válasz lehet NEM is! De legalább tudod! Csak légy őszinte magadhoz!

 

További gondolatok Tőlem és Rólam:

Bemutatkozás-KATT IDE!!!

A Női és Férfi Erők

Örök Fény a SZER-elem Állapota

Az a Háromszög

 

A Tantra Masszázsról még néhány gondolat:

Tantra masszázs... Szeretnéd megélni? (Mert ezt nem lehet kipróbálni) Nem tartod elég nyitottnak hozzá magad? Ha eljössz, nyitottabbá válsz. Ha nem jössz, akkor ki tudja hogy alakul. Félsz az egésztől? Félsz tőlem, a masszőrtől? Voltál már masszázson? Ha igen, hát képzeld itt is egy ágyon fekszel, és szeretetben kapsz oldó energiákat, melyek segítik utad, segítik a szíved és lelked megnyitását, és megszabadulhatsz olyan blokkoktól, melyek akadályozzák, hogy párkapcsolatod legyen, hogy felszabadultabb legyél a másik nemmel, hogy élvezhesd az életed, a szexualitásod, a tested és a lelked. Akarsz oldottabban, szabadabban élni valakivel, aki lehet, hogy éppen a masszázs hatására érkezik meg az életedbe? Vagy csak egyszerűen közelebb kerülsz saját lelkedhez. Megismered azokat a zugokat, ahol még nem jártál, vagy nem léptél be, mert nem mertél, vagy nem tudtál róluk. A határaid most még élesebben rajzolódhatnak ki, megtudhatsz magadról eddig elfojtott érzéseket, eldugott fájdalmakat szabadíthatsz fel, megérkezhetsz saját szeretetedbe, ami nélkül csak önáltatás minden olyan szóbeszéd, hogy én szeretek minden embert teljes szívemből, de hát önmagamnak nem engedhetem meg ezt, vagy azt. A gyerekem, az apám, az anyám, a férjem előbbrevaló, mint én. Ez nem testi-lelki egészség. Ez elfojtás. Hogyan adhatsz bárkinek szeretetet, ha önmagadnak szűken méred, miáltal csak félig tudod megnyitni szíved hét kapuját? Oldd fel, és érkezz meg a szívedbe teljességben és gyönyörben. Segítek elindulni, ha akarod.

KAPCSOLAT

tantra fény mag sarong