Belépés        Főoldal        Tantra        Masszázsok      Tantra Programok    Oktatás     GYIK        Galéria        Kapcsolat        Magamról      VILÁG

GYIK

tantra fény gyik

   

Ha Mobiltelefonról Böngészel KATT  IDE!

 

Menü

 

Belépés

Főoldal

Tantra

Tantra Programok

Masszázsok

Oktatás

GYIK

Kapcsolat

Galéria

Magamról

VILÁG

 

 

 

 

Kristóf István

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyakran  Ismételt Kérdések

 

 

A yoni masszázs miért nem szexuális szolgáltatás?

Mert a genitáliák kézzel történő érintése és masszázsa történik, nem érnek egymáshoz a nemi szervek. Az orális érintkezés és csók is kizárt.

 

Mi van, ha masszázs közben meggondolom magam, és mégsem kérem a yoni masszázst?

Természetesen tiszteletben tartom a határaid mindenkor, és ez  esetben csak a tantra masszázst kapod.

 

Milyen nem várt eseményre számíthatok a masszázs alatt, vagy után?

A masszázs alatt régi, és új keletű lelki blokkok oldódhatnak fel, és így a felszínre kerülnek, ami sírást, lehangolódást eredményezhet. Ugyanúgy nevetést,boldogságélményt is kiválthat. A masszázst követő hét során ezek feldolgozása általában lezajlik.

 

Mi történik, ha mégsem kérem a masszázst, mert nem vagy szimpatikus, vagy bármi más okból nem szeretném, ha masszíroznál?

Elfogadom a döntésed, a masszázs megkezdése előtt minden esetben beszélgetek mindenkivel, ekkor még van lehetőség lemondani.

 

Mit vigyek magammal a masszázsra?

Nem kell hoznod semmit, tisztálkodásra és a masszázshoz biztosítok minden szükséges dolgot.

 

Alsóneműben maradhatok a masszázsnál?

A tantra masszázs és a yoni masszázs is meztelenül zajlik, természetesen én is meztelen vagyok. Az áthangolódás idejére kendőt (szarongot)biztosítok, amibe a masszázs előtt átöltözöl.

 

Illatos olajokkal történik a masszírozás?

Nem, natur kókuszolajjal, mely mivel étkezési célra is felhasználható, az egész testfelületen, és testen belül is használható.

 

A masszázs közben érhet fájdalom?

A tantra masszázs alatt, ami a test érzéki masszázsa gyakorlatilag kizárt a fájdalom. A yoni esetében eltérő érzékenységű minden ember, ezért kérlek azonnal jelezd, ha valami kellemetlen, vagy fájdalmas, így az intenzitáson azonnal csökkentek. Ez sem általános természtesen. A yoni falában gyakoriak az izomcsomók (triggerek), melyek hasonló módon jönnek létre, mint a háti, lapockai tájon keletkezők, ezek masszírozása során adódhat fájdalom.

 

A párom is el akar jönni, ott akar lenni a masszázsnál. Szabad?

Abban az esetben, ha ez nem okoz sem nálad, sem nála lelki frusztrációt, és vállaljátok a kockázatot, akkor nincs akadálya. A teljes feloldódás azonban ilyenkor általában nem történik meg, mert nem önmagadra, és nem befelé figyelsz, hanem rá, ez által kevésbé hatékony a masszázs.

 

Az intim területemet (yonit) le kell borotválnom a masszázshoz?

A yoni leborotválása nem kötelező, de nagyban segíti a masszázst. Emellett a masszázs megélését is fokozza, több élvezettel jár. Ha ez számodra nem kényelmetlen, akkor jobb, ha leborotválod.

 

Ha a fentieken kívül kérdésed van, azt a masszázs előtt személyesen megbeszéljük, illetve a Kapcsolat menüpont alatt megtalálod az elérhetőségeimet.

 
tantra fény mag gyik

GYIK