Belépés        Főoldal        Tantra        Masszázsok      Tantra Programok    Oktatás     GYIK        Galéria        Kapcsolat        Magamról      VILÁG

GYIK-Gyakran Ismételt Kérdések

 

tantra fény gyik

   

Ha Mobiltelefonról Böngészel KATT  IDE!

 

Menü

 

Belépés

Főoldal

Tantra

Tantra Programok

Masszázsok

Oktatás

GYIK

Kapcsolat

Galéria

Magamról

VILÁG

 

 

 

 

Kristóf István

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyakran  Ismételt Kérdések

 

 

A yoni masszázs miért nem szexuális szolgáltatás?

Mert a genitáliák kézzel történő érintése és masszázsa történik, nem érnek egymáshoz a nemi szervek. Az orális érintkezés és csók is kizárt.

 

Mi van, ha masszázs közben meggondolom magam, és mégsem kérem a yoni masszázst?

Természetesen tiszteletben tartom a határaid mindenkor, és ez  esetben csak a tantra masszázst kapod.

 

Milyen nem várt eseményre számíthatok a masszázs alatt, vagy után?

A masszázs alatt régi, és új keletű lelki blokkok oldódhatnak fel, és így a felszínre kerülnek, ami sírást, lehangolódást eredményezhet. Ugyanúgy nevetést,boldogságélményt is kiválthat. A masszázst követő hét során ezek feldolgozása általában lezajlik.

 

Mi történik, ha mégsem kérem a masszázst, mert nem vagy szimpatikus, vagy bármi más okból nem szeretném, ha masszíroznál?

Elfogadom a döntésed, a masszázs megkezdése előtt minden esetben beszélgetek mindenkivel, ekkor még van lehetőség lemondani.

 

Mit vigyek magammal a masszázsra?

Nem kell hoznod semmit, tisztálkodásra és a masszázshoz biztosítok minden szükséges dolgot.

 

Alsóneműben maradhatok a masszázsnál?

A tantra masszázs és a yoni masszázs is meztelenül zajlik, természetesen én is meztelen vagyok. Az áthangolódás idejére kendőt (szarongot)biztosítok, amibe a masszázs előtt átöltözöl.

 

Illatos olajokkal történik a masszírozás?

Nem, natur kókuszolajjal, mely mivel étkezési célra is felhasználható, az egész testfelületen, és testen belül is használható. Testmasszázsnál lehetséges illat használata, mely illóolajat külön kenem a tenyeremre.

 

A masszázs közben érhet fájdalom?

A tantra masszázs alatt, ami a test érzéki masszázsa gyakorlatilag kizárt a fájdalom. A yoni esetében eltérő érzékenységű minden ember, ezért kérlek azonnal jelezd, ha valami kellemetlen, vagy fájdalmas, így az intenzitáson azonnal csökkentek. Ez sem általános természtesen. A yoni falában gyakoriak az izomcsomók (triggerek), melyek hasonló módon jönnek létre, mint a háti, lapockai tájon keletkezők, ezek masszírozása során adódhat fájdalom.

 

A párom is el akar jönni, ott akar lenni a masszázsnál. Szabad?

Abban az esetben, ha ez nem okoz sem nálad, sem nála lelki frusztrációt, és vállaljátok a kockázatot, akkor nincs akadálya. A teljes feloldódás azonban ilyenkor általában nem történik meg, mert nem önmagadra, és nem befelé figyelsz, hanem rá, ez által kevésbé hatékony a masszázs.

 

Az intim területemet (yonit) le kell borotválnom a masszázshoz?

A yoni leborotválása nem kötelező, de nagyban segíti a masszázst. Emellett a masszázs megélését is fokozza, több élvezettel jár. Ha ez számodra nem kényelmetlen, akkor jobb, ha leborotválod.

 

Ha a fentieken kívül kérdésed van, azt a masszázs előtt személyesen megbeszéljük, illetve a Kapcsolat menüpont alatt megtalálod az elérhetőségeimet.

 
tantra fény mag gyik