Főoldal        Tantra        Masszázsok      Tantra Programok    Oktatás    GYIK        Galéria        Kapcsolat        Magamról      VILÁG

Masszázsok

   

Menü

 

Főoldal

Tantra

Tantra Programok

Masszázsok

Oktatás

GYIK

Kapcsolat

Galéria

Magamról

VILÁG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masszázsok    Budapest, Ercsi

"Akinek megvan a bátorsága,hogy a saját vágyainak mélyére menjen,annak a tantrizmus a belső megvalósítást ígéri"  Silvia Canevaro-Tantra

TANTRA MASSZÁZS

A tantra masszázs egy érzéki, a receptorokra és a lélekre ható masszázs, mely tudatállapotunkat is módosítja. Általa testünk egész felülete, minden apró porcikánk érzékennyé, érzékivé válik és a testünk lágy simogatása, bőrünk könnyed érintése egy megváltozott, fokozottabb tudatállapotot idéz elő. E folyamat nem korlátozódik csupán a testünk határain belülre, hiszen a masszázst végző személy aurája összeér, egybeolvad a miénkkel, így lelkünk, vagyis érzelemtestünk átvesz rezgéseket a másikéból, miközben összehangolódunk. Ez egy testi-lelki érintkezés, mely lazító, örömöt és gyönyört nyújtó természete folytán a stressz és lelki traumák okozta blokkokat oldja és felszabadítja, így elengedési folyamatokat indít el. Masszázs alatt a nap során, vagy korábban keletkezett és lerakódott feszültség blokkok oldódni kezdenek. Befelé figyelésünk során megtapasztaljuk önmagunkat ebből az új állapotból (nézetből), fejlődésünket segítve, nyitottságunkat előre mozdítva önmagunkkal új módon azonosulhatunk, tágítva határainkat, kitolva korlátainkat, segítve egész lényünket, vagyis támogatjuk ezzel egészségünk javulását, lelkünk könnyítését.

A tantra masszázst megelőzi egy szertartás, mely során a masszázst végző személy és a masszázst kapó fél összehangolódnak. Fokozatosság jellemző az egész masszázsra az elejétől a végéig; apró lépésekben halad együtt egy úton mindkét személy lelke. A masszázst kapó (vendég) bármikor jelezheti, ha a határait érinti egy-egy mozdulatsor. A tantra megengedő, befogadó és minden esetben komolyan veszi a határokat, ám mindemellett segít ezeket kinntebb tolni, tágítani. A szívcsakrát nyitja, és felpörgeti a lassan forgó szakrális csakrát, ám ha e csakra gyorsan pörög, úgy segít lassítani. Az egymásra épülő mozdulatok fokozatosan emelik a vendég tudatállapotát,így önmagát magasabb szintről lesz képes látni, a nyíló szívcsakra az önszeretet új megtapasztalását segíti, ami a mindennapokat is szeretettelibbé, boldogabbá, gyönyörtelibbé változtatja. Nagy mértékben segíti elő az önszeretet fejlődését, mely elengedhetetlen az élet boldog megtapasztalásához, és kulcsa a spirituális fejlődésnek.

 

YONI MASSZÁZS


A yoni a nő nemi szerve. Testének, belső szentélyének kapuja. A yoni masszázsa harmonikus közeledést kíván, a szükséges felkészülés elengedhetetlen a befogadáshoz. A yoni külső masszázsa, és az azt megelőző tantra masszázs felkészíti a kaput a megnyílásra és befogadásra. A masszázst végző személy ráhangolódik, majd azonos rezgésre kerül a nő lelkével, egyúttal érzi folyamatait, reakcióit.


A masszázs segít a yoni falában izomcsomók formájában lerakódott stressz oldásában, a blokkok felszabadításában. Elősegíti a lelki folyamatok más módon nem lehetséges megkönnyítését, a lélek által elszenvedett, az adott időszakban (akár gyermekkorban, vagy ifjú korban) szerzett, de akkor fel nem dolgozott rossz élmények elengedését, a lélek felszabadítását.

A masszázs során gyakoriak a feltörő emlékek okozta lelki fájdalom általi reakciók, mint a sírás, nevetés. Ezek mellett természetesen gyakori az orgazmus megélése is. Lehetséges, hogy a felszínre törő emlékek akár a masszázst követő 7-10 napig is tapasztalhatóak emlékképek formájában.

A yoni (női nemi szerv) külső és belső masszázsa nem önálló masszázs, ami azt jelenti, hogy legalább 1,5-2 órás fokozatos ráhangolás után lehet csak elkezdeni. A ráhangolódás a tantra masszázs által történik. A külső masszázs lassan és fokozatosan halad át a belső masszázsba. A cél nem első sorban a gyönyörszerzés, és a stressz által a yoni belső falában keletkezett izomcsomók masszírozása fájdalommal járhat, de minden esetben érez gyönyört a vendég, és sok esetben orgazmust is megél, amellett, hogy számos emlék törhet elő, és lelki blokkok szabadulnak fel, melyeket más módon nem is nagyon lehet felhozni a tudatalattiból. A yoni masszázs tehát terápia, mely gyönyörrel jár, és segíti a tantra masszázs által fokozatosan nyíló szívcsakrán keresztül az önszeretet állapotának egy új szintű megélését.

 MÉG TÖBB A TANTRA MASSZÁZSRÓL!!! Katt IDE

 

Konzultációs lehetőséged van mielőtt döntenél, hogy szeretnéd igénybe venni valamelyik masszázst. Akár telefonon keresztül is tehetsz fel kérdéseket, akár személyesen is találkozhatunk, hogy egyrészt lásd ki az a személy, akire rábízod magad, másrészt milyen részletek rejlenek e folyamatokban. Keress fel bátran, hiszen ez nem egy mindennapi dolog.                    

ÁRAK:

                                                                                BudaPest                         Ercsi

Tantra Masszázs                        2    óra              25.000  Ft                       17.000  Ft

Tantra & Yoni Masszázs          2,5 óra              25.000  Ft                       17.000  Ft

Kiszállás díja Budapesten                                   5.000 Ft

Segítő Beszélgetés (konzultáció) 0,5-1,5 óra    5.000 Ft                          5.000 Ft

Legalább egy nappal korábban kell jelezned jöveteli szándékodat, így tudunk megfelelő időpontot egyeztetni. Ez esetenként tolódhat a vendégek számától függően.

 

További időkeretet érdemes számolni beszélgetésre és tisztálkodásra, ezt kérlek ne hagyd figyelmen kívül.

A masszázsokat férfitől kapod. Ha kérdésed van írj, vagy hívj fel, szívesen tájékoztatlak!      KAPCSOLAT

Férfiaknak nincs lehetőségük masszázst kapni!

VISSZAJELZÉSEK:

"Ma érkezett meg az érzés,hogy mit és milyen minőségben, gyönyörűségben kaptam tőled....elképesztő volt.. Varázslat volt. "

 

"Szia... mesélek... éledezik a nő....pénteken este voltam táncolni...az egész estét áthatotta a finomság... lágyság... volt, akivel most táncoltam először bulin, pedig korábban már néhányszor összefutottunk. Csak ennyit mondott: Hogy te milyen finom vagy..."

 

"Elemi erővel jött, és ez jelenleg is tart, ami előbújik, feltör. Megadtad hétfőn a startot mindehhez. Szárnyakat kaptam. Szédítő. De megszokom."

 

"Újra megszülettem "

 

"Nagyon sok dolog  jött fel, és az elengedés is sok volt. Emlékszel a masszázs alatt sírtam. Otthon ez folytatódott. 2 héttel a masszázs után találkoztam a párommal "

 

"Nagyon finom, amit csináltál…új dimenziókban voltam. "

 

"Érzem újra a vágyat. A libidóm elindult. Felgyorsultak a találkozások, érintések. Nem sok, de ahhoz elég, hogy megszólaljanak az ébredés harsonái... Egy férfi szombaton...egy másik vasárnap...kinyílt az ajtó. Megnyílt a kapu. Elkezdtem kitárulni."

 

"Könnyebbé váltak a hétköznapjaim. Sok dolgot könnyebb volt megtennem. Nyugodtabbá és magabiztosabbá váltam."

 

"Éreztem a masszázs alatt, ahogy oldódnak bennem a dolgok. Valami megváltozott. Szavakkal nem tudnám pontosan ezeket az érzéseket leírni"

 

"10 nőből 8-9-nek fontos lenne legalább 1-szer az életében ez a masszázs. És ezt nem én mondom, hanem sugallatban érkezik"

"Sok mindent elengedtem, de még sok maradt. Azóta kicsit lazább és nyitottabb vagyok. Néha van hogy nem ismerek magamra. Többet figyelek magamra, nem feszengek úgy dolgokon. "